Professionelt motorcykel service til alle behov

Lad os stå for dit motorcykel service og få garanteret kvalitet gennem alt hvad vi laver. Med vores erfarne mekanikere og omfattende serviceeftersyn sikrer vi, at din motorcykel er klar til enhver tur på vejen.

Få et uforpligtende tilbud hurtigt og nemt

Samarbejds­partnere

Professionel motorcykel service hos FN Motorservice

Hos FN Motorservice kan du få lavet professionelt motorcykelservice af din motorcykel, uanset mærke, model og årgang. Vi går hele din motorcykel igennem fra A til Z og alt bliver lavet efter producentens forskrifter. Er der noget, der skal skiftes, benytter vi os kun af godkendte reservedele af høj kvalitet. Hos os er det nemlig kun det bedste, der er godt nok. Du vil derfor opleve, at din motorcykel er i trygge hænder, når du får den serviceret hos os.

Vi udfører både store serviceeftersyn, hvor vi går alt igennem, lige fra motor og gearkasse til affjedring. Vi sørger for, at hver eneste komponent fungerer optimalt og er i overensstemmelse med producentens specifikationer.
Men vi udfører også mindre motorcykelservice, hvis du bare vil sikre dig, at alt er, som det skal være, inden du skal ud på en længere tur eller inden du tager din motorcykel i brug om foråret. Her kontrollerer vi bremsevæske, dæktryk, smører kæden og justerer koblingen og meget andet.

Uanset om du ønsker et stort eller lille motorcykelservice, er du altid garanteret 100% kvalitet gennem alt, hvad vi laver. Med mere end 10 års erfaring med motorcykelservice, og udelukkende 5-stjernede anmeldelser, er vi garant for et resultat i topkvalitet og ikke mindst en fremragende kundeservice.

Vores anmeldelser

Vi får kun 5 stjerner fra vores kunder

★★★★★

Undgå ubehagelige overraskelser med MC service

Det er vigtigt løbende at få foretaget motorcykelservice af sin motorcykel – både for at undgå ubehagelige (og potentielt dyre) overraskelser, men i høj grad også for din egen sikkerhedsskyld.

Først og fremmest er et MC service med til at sikre, at alle de vigtige sikkerhedskomponenter, som fx bremser, dæk og affjedring, fungerer korrekt. Det vigtigste er altid din og de øvrige trafikanters sikkerhed.

Derudover kan et motorcykelservice spare dig for ubehagelige overraskelser og potentielt store værkstedsregninger. Når vi udfører MC service kan vi nemlig spotte potentielle problemer, før de når at udvikle sig. Ved at udbedre småproblemer, inden de når at udvikle sig til større reparationer, kan du spare mange tusinde kroner. Det er derfor godt givet ud, at få udført motorcykelservice løbende.

Endelig handler et motorcykelservice selvfølgelig også om at sikre både komfort og din køreglæde. En motorcykel, som kører som den skal, vil altid være mere komfortabel og pålidelig og dermed give en bedre samlet køreoplevelse.

Hvis du vil sikre, at din motorcykel er i topform, så kom forbi vores motorcykelværksted i Næstved til et motorcykelservice.

Grundigt og detaljeret motorcykelservice hos FN Motorservice

Når du får lavet motorcykelservice hos os, benytter vi altid et nøje fastlagt serviceskema, så vi sikrer, at vi kommer omkring alt det, der har betydning for din motorcykel. Vi tør godt sige, at vi er meget præcise og detaljerede og kigger hellere noget efter en ekstra gang for at være helt sikre på, at alt er i perfekt stand.

Et motorcykeleftersyn kan variere alt efter hvilken type motorcykel, der er tale om, samt hvor længe siden det sidst er, at den fik udført service. Overstående liste er eksempler på komponenter, som vi typisk gennemgår og kontrollerer. Listen er dog ikke udtømmende, og der kan sagtens være mere og andet, vi efterser.

Alle serviceeftersyn bliver lavet ud fra dit konkrete behov og ønsker. Hos os får du aldrig en standardiseret pakkeløsning, da vi ved, at hver motorcykel og hver ejer har forskellige behov.

Et motorcykelservice hos os inkluderer bl.a.:

Er der noget andet vi kan hjælpe med?

Vinteropbevaring og års service til kun 1895.-!

Vi gør det igen i år og laver en super skarp pris på vores vinteropbevaring!

I vores vinteropbevaring får du:

Opbevaring af din mc i perioden: 1/10-2024-1/4-2025
* Vedligeholdelse af batteri hele vinteren
* Overtræk
* Års Service inkl olie og olie filter.
* Gennemgang af hele din motorcykel med efterfølgende kontakt til dig så du er helt opdateret om din motorcykels stand.
* Klargøring inden aflevering (dæktryk, pudsning, kontrol af batteri, olie stand, lys mv)
* Jævnlig opstart / kontrol af mc igennem hele vinteren.
* Mulighed for afhentning på hele Sjælland for kun 500.- !